Vrei să vezi dinozaurii fără să stai la coadă? :)
De-acum poți face asta achiziționând biletele online!

CINEMA 9D

Daca iti este frica.. intra de 2 ori - sa o invingi! 

CINEMATOGRAFUL 9D vă poate aduce o experiență extraordinară, reprezentând una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului. Imaginea este 3D, iar printre efectele 9 D se regăsesc: apa, foc, ceață, vânt, zăpadă. Se folosesc ochelari speciali și pe o platformă de 12 locuri se vizionează filmulețe cuprinse între 5-8 minute. Aceasta reprezintă o activitate contra cost, 10 lei/ film/persoană și este amplasat la etajul 1 din clădirea principală.

OLIMPIADA DINOZAURILOR

Vrei sa devii palentolog?

OLIMPIADA DINOZAURILOR este o activitate foarte îndrăgită de copii, unde primesc recompensa atenției de pe traseul cu dinozauri. După ce au avut la dispoziție toate informațiile oferite de Titi-Rex și de plăcuțele informative, completează răspunsul la câteva întrebări și vor primi în mod gratuit o diplomă și o insignă. Această premiere se face în căsuța din copac, la atelierul de pictură.

TRASEUL DE AVENTURA

Testeaza-ti curajul...

TRASEUL DE AVENTURĂ reprezintă una dintre cele mai cunoscute modalități de a-ți testa curajul. Este situat la o înălțime de 6 m și are o lungime de 100 de metri. Este recomandat tuturor celor care au o înălțime minimă de 130cm și este contra cost, 10 lei/tur/persoană.

TRASEUL DE TIROLIANA

Priveste dinozaurii de sus...

TRASEUL DE TIROLIANĂ- . Este situat la o înălțime care variază între 6 și 12 metri, având o lungime totală de 150m. Este recomandat tuturor celor peste 11 ani și este contra cost 10 lei/tur/persoană.

EXPOZITII

Esti pregatit sa te intorci 150 de milioane de ani in trecut?.

EXPOZIȚIILE din căsuțele din copac completează cu succes traseul cu dinozauri și partea educațională. Exemplifică bine mediul de după dispariția dinozaurilor, cu roci și fosile reale și completează cu evoluția omului din Epoca de piatră și Epoca de bronz. În expoziția Viața pe gheață, sunt ilustrate elementele absolut necesare pentru o călătorie în Antarctica - lumea inghetata a pinguinilor. Acestea sunt deschise pe toata perioada anului și sunt incluse in prețul de intrare.

LABIRINTUL CU LASERE

Fa-te nevazut!!!

LABIRINTUL CU LASERE oferă copiilor posibilitatea de a pune în practică mișcările de spioni. Tot ce trebuie să facă este să intre în joc si să atingă cât mai puține lasere sau chiar nici unul. Recompensă pentru efortul lor va fi Diploma de agent 007! Se plătește 5 lei pentru fiecare tură, per persoană.

LOCUL DE JOACA

JOACĂ = FERICIRE

LOCUL DE JOACĂ de la exterior cuprinde o varietate de elemente printre care se regăsesc 10 tobogane, peste 15 leagăne în diferite forme , mai mult de 10 balansoare în formă de dinosaur și căsuțe de joacă. Pe arbori sunt 3 ansambluri cu multiple elemente de aventură la nivelul solului, 2 pereți falși de cățărat și alte elemente clasice, care completează un loc de joacă generos.”

ATELIERUL DE PICTURA

PICTEAZA, COLOREAZA, VISEAZA…

ATELIERUL DE PICTURĂ amenajat in căsuța din copac este locul unde dam frau liber imaginației. Figurinele din ipsos, plansele cu contururi de catifea sau cele care se coloreaza cu praf de marmura va invita sa va lasati purtati pe taramul creativitatii. Prețul lor este cuprins intre 6 si 50 de lei, iar noi vă oferim culori, pensule, iar după aceea le puteți lua acasă, ca amintire. Se poate considera a fi un suvenir personalizat și absolut deosebit